Ingebrigt Steen Jensen

Norsk Artist Formidling

Norsk Artist Formidling

Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Steen Jensen (født 9. mai 1955) er en norsk forfatter, rådgiver, reklamemann og fotballentusiast. Steen Jensen er utdannet fra Universitetet i Oslo, hvor han studerte engelsk, norsk og statsvitenskap.

Han har arbeidet med reklame siden 1982. På 90-tallet deltok Steen Jensen i oppbyggingen av JBR Reklamebyrå, som ble solgt til IPG (InterPublic Group) under navnet McCann-Erickson Advertising; nå kjent som McCann Worldgroup, Norge. og Dinamo.

Han har arbeidet både for og i Stabæk Fotball i en årrekke. Han er også kjent for boka Ona fyr fra 2002, som handler om ledelse, ledelsesteknikker og motivasjon.

Ingebrigt er overtroisk, PR-kåt og drevet av en aldri hvilende jakt på anerkjennelse. Han er en sterk foredragsholder med tema på kommunikasjon, historiefortelling og relasjonsbygging.

Innovasjon og nye allianser:
Hvordan skape en vinnerkultur?
Med sitt sedvanlige «stand-up show» , snakket han om hvordan bedrifter skal lykkes med kommunikasjon.

– De fleste arbeidsplasser i dag mangler en stammekultur. Folk vil ha et sted de hører hjemme. Det er ikke penger som trekker arbeidskraft, det er emosjonell lojalitet og tilhørighet. Man må slippe galskapet løs i bedriftene. Den sterkeste stammen vi har i Norge i dag er VIF-klanen, påstod Ingebrigt Steen Jensen til et fornøyd og lattermildt publikum.

×