Norsk Artist Formidling er et av Norges største underholdningsbyrå, som igjennom 25 års virke har bygget opp et “knowhow” innen booking og avvikling av livemusikk.

Vi tilrettelegger spennende foredragsholdere til nettopp ditt arrangement. Kontakt oss gjerne i forbindelse med jubileer, firmaarrangementer, julebord, blåtur eller andre interne / eksterne aktiviteter.

Norsk Artist Formidling er et av Norges største underholdningsbyrå, som igjennom 25 års virke har bygget opp et “knowhow” innen booking og avvikling av livemusikk. Vi tilrettelegger spennende foredragsholdere til nettopp ditt arrangement. Kontakt oss gjerne i forbindelse med jubileer, firmaarrangementer, julebord, blåtur eller. Norsk Artist Formidling er et av Norges største underholdningsbyrå, som igjennom 25 års virke har bygget opp et “knowhow” innen booking og avvikling av livemusikk.

Vi tilrettelegger spennende foredragsholdere til nettopp ditt arrangement. Kontakt oss gjerne i forbindelse med jubileer, firmaarrangementer, julebord, blåtur eller andre interne / eksterne aktiviteter. Norsk Artist Formidling er et av Norges største underholdningsbyrå, som igjennom 25 års virke har bygget opp et “knowhow” innen booking og avvikling av livemusikk. Vi tilrettelegger spennende foredragsholdere til nettopp ditt arrangement. Kontakt oss gjerne i forbindelse med jubileer, firmaarrangementer, julebord, blåtur eller.

×