anders-martinius-Anders Martinius Tangen

Anders Martinius Tangen er en komiker og foredragsholder, og en av Norges mest anvendte underholdere på firmaarrangementer. Han har erfaring som journalist og programleder og er utdannet gestaltterapeut, noe som i stor grad gir en ekstra dimensjon til hans opptredener.

HVA KAN ANDERS M. TANGEN TILFØRE DERES ARRANGEMENT?

Anders Martinius Tangen holder ferdig utarbeidede foredrag som kan tilpasses i forhold til tid og innhold, og som har til felles at de både inneholder humor og får de som er tilstede til å tenke.

Han tilbyr for tiden følgende foredrag:

FØDT TIL OMSTILLING

Et morsomt tankevekkende foredrag om det litt skremmende “omstillings”-begrepet. I dette foredraget motiverer Tangen deg til å godta omstilling som en naturlig tilstand.

LIVET ER ALDRI HELT OK

Foredragsholder Anders M. Tangen tar for seg hvordan livet er når det ikke er helt ok. Kanskje er det helt ok? Kan du forvente det perfekte? Vil et HMS arbeid noen gang være helt ok? Vil et arbeidsmiljø noensinne være helt ok? Må vi vente til alt er perfekt før vi lever livet, eller gjør jobben vår?

IT’S ALL IN THE HUGGU

Et HMS perspektiv og fokus på samhandling i et arbeidsmiljø. Foredragsholder Anders M. Tangen er en harlekin i showbiz. Harlekinen er en av klovnearketypene med to ansikter. En glad og en alvorlig side. Dette er et foredrag i Harlekins ånd. Foredraget handler om å tørre å leve mer spontant og intuitivt.

SKJULT TEATER

Vil du lure dine kolleger? Anders er den komikeren i Norge med lengst og bredest erfaring med skjult teater. Skjult teater er perfekt under et kick off, seminar, årsfest eller hvilken som helst annen anledning som krever show og underholdninger. Kan kombineres med foredrag.

×