Jacob LundJacob Lund

Prestasjoner i verdensklasse

Jacob Lund var sponsorsjef i DNB-konsernet (inkl. merkevarene Postbanken, Vital, Cresco og Nordlandsbanken) fra 1992 til 2012. Ingen har hatt mer makt i norsk idrett i denne perioden. Han var første mottaker av Sponsor- og Eventforeningens Ærespris og vant pris for beste kultursponsorat i Europa med DNBs sponsing av Ibsenåret 2006.

Jacob Lund driver nå eget consultingselskap innen sponsorrådgiving, marketing og merkevarebygging mellom næringsliv, idrett, kultur og sponsing av humanitære organisasjoner.

Fra Varemerke til Merkevare
Foredrag om hvilke krefter og prosesser som må til for å skape/bygge en merkevare ut fra et varemerke. Varighet ca. 45-50 min.

Kreativ sponsing
Foredrag om hvilke ubrukte muligheter som ligger “gratis” og venter i kjølvannet av en sponsoravtale. Varighet ca. 45-50 min.

Prestasjonskultur
Talkshow om hva det er som driver toppidrettsutøvere til stadig vekk å ville bli best i verden!

Gjester
Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bø, Ola Lunde, Andreas Thorkildsen, Christina Vukicevic, Helene Olafsen, Torstein Horgmo, Thomas Harstad. (Gjester med forbehold om tilgjengelighet)
Varighet ca. 45-50 min.

SERIØST GOD!
Jeg har benyttet Jacob Lund ved flere anledninger og gjør det gjerne igjen. Han er faglig veldig dyktig og kunnskapsrik og hans omdømme er utrolig habilt! Jeg kan på det det varmeste anbefale hans foredrag.
Herman Friele

Tilbakemeldinger:

Jostein Mæland Banksjef DnB:

Jeg har gjennom mitt arbeid i DNB kjent Jacob Lund siden 2002. For meg har Jacob fremstått som en arbeidsom, kunnskapsrik, markant og etterspurt person både innad i DNB-konsernet og eksternt.

Jeg har hatt gleden av å delta på arrangementer i inn- og utland sammen med Jacob og har aldri blitt skuffet. Uansett hvor han befinner seg evner han å skape kontakt, oppmerksomhet og god stemning. Dette har han gjort i kraft av sin kompetanse, profesjonalitet, åpenhet og en særegen evne til å kommunisere med mennesker på alle nivåer i samfunnet. Han blir lyttet til og respektert og har skaffet seg en posisjon og et nettverk få i Norge kan vise maken til.

Jacob har kunnskaper langt utover sitt fagområde. Han har i sin kommunikasjon/foredrag en unik evne til å bruke sine allmennkunnskaper sammen med faget sitt. Språket han bruker har spennvidde fra det emosjonelle og sarte til det svært kraftfulle. Ispedd hans lune humor og selvironi fenger og beholder han tilhørernes oppmerksomhet.

Det er derfor en glede for meg å kunne anbefale Jacob Lund til den det måtte gjelde. Hvis du ønsker utfyllende kommentarer er jeg å treffe når det måtte passe på email eller mobil 928 599 25.

Atle Kvålsvoll, personlig trener til Thor Hushovd og leder i Totalconsult AS:

Hei,

Jeg kjenner Jacob godt fra min tid som coach for skiskyting i Olympiatoppen da han var sponsorsjef i Vital og senere DnB. Som foredragsholder er han en som får skjerpet sansene til de som er i salen. Gjennom sitt tydelige språk kommer budskapet fram på en måte som gjør at du ønsker å vite mer.

Han er faglig sterk som sammen med den erfaringen han har gjennom mange år gjør at han klarer å formidle på en trygg måte samtidig som han skaper latter i salen. Han kommer ofte med tanker om det som skjer fram i tid og sprer på den måten visjonære ideer som man kan bygge videre på i egen organisasjon. Jacob er uttømmelig på historier da han har opplevd mer enn de fleste.

Han bruker disse i ulike sammenhenger for å forsterke sitt budskap. Man sitter alltid igjen med en følelse av at “her har jeg lært/fått innspill på noe nytt”.

Mvh Atle

Helge Qvigstad, Tidligere kommunikasjonsdirektør i Telenor

Jeg har samarbeidet med Jacob Lund i over 25 år, og jeg kjenner godt hans ferdigheter og egenskaper. Han er handlekraftig og kompetent, tydelig og tør når andre tier. Hans pedagogiske evner kommer klart frem når han står på et podium og snakker til en forsamling – og så er han underholdende.

Jeg har alltid opplevd at jeg har fått noe tilbake de mange ganger jeg har sittet i salen. Han har klare tanker om fremtiden basert på kunnskap og erfaring om nåtid.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×