Heine Totland

Heine Totland er en av landets aller travleste entertainere. Han har hatt hovedroller i store musikaler som Mamma Mia!, Buddy Holly, Chess, Jesus Christ Superstar og Les Miserables. Han har også vore programleder i TV-suksessen Det Norske Måltid med Arne Hjeltnes i 3 sesonger, er vinner av Masterchef 2015 på TV3 og nå nylig i Farmen Kjendis på TV2!

De siste tre årene har han vært aktuell med forestillingen «Musikk e komme for å bli» med Gisle Børge Styve. Dette showet har solgt 150.000 billetter, spilt fire sesonger på Ole Bull i Bergen, og hele 2019 på Latter i Oslo.

Heine har også sitt eget 50 talls Rock & Roll band som spiller landet rundt på store festivaler og kulturhus. Bandet er mye brukt på arrangement og eventer, og kombineres ofte med Heine i rollene som konferansier, entertainer og frontfigur.

Sammen med bandet kan han også sørge for en fantastisk og underholdende festkveld! Han opptrer også solo, duo eller som trio!

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×