Nytt foredrag av Halvor Folgerø

Halvor Folgerø

OM LIVET PÅ VILLE VESTLANDSVEGAR
Halvor Folgerø har hatt stor suksess med dei to bøkene sine om Vestlandsvegar, som begge er blitt bestseljarar. I dette foredraget tar han oss med på ei reise til vår nære fortid. Til smale, svingete vegar gjennom tronge fjordar, langs luftige stup. Vegar som var spektakuIære, men farlege. I dag er mange erstatta av tunnellar.

Dei gamle vegane ber på mange dramatiske historier. Det handlar om dramatikk på liv og død, om vettskremde turistar, om kork og kø, men også om pussige episodar og komikk. I tillegg byr foredraget på nye og gamle bilder av dei såkalla skrekkvegane på Vestlandet.

Halvor Folgerø (f 1967) er forfattar, musiker og journalist, og har tidlegare jobba i NRK i ei årrekkje.

https://www.bt.no/kultur/i/Qy964x/heretter-vil-du-elske-tunnelene-paa-vestlandet

https://www.bt.no/kultur/i/pQPA11/skummel-virkelighetslitteratur-fra-gamle-vestlandsveier

Kontakt


[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×