Erik Wold

Erik Wold er en erfaren og populær programleder og konferansier, etterspurt til konferanser, folkemøter og større og mindre arrangementer over hele landet. Bare 18 år gammel begynte Erik som journalist i Budstikka – starten på en spennende og begivenhetsrik journalistkarriere. Fra 1990 var arbeidsgiveren NRK, først radio, med Dagsnytt og Dagsnytt 18, så TV, der han ledet profilerte programmer som Standpunkt, Morgennytt, Frokost-TV og RedaksjonEN. Men de fleste kjenner nok Erik best fra tiden han ledet Norges mest sette debattprogram, Debatten på NRK1. Der var han programleder fra 2010 til 2014.

Etter Debatten takket han for seg i NRK for å bruke sin lange erfaring og solide kompetanse til å ta oppdrag som programleder, konferansier, debattleder, moderator, produsent og medierådgiver.

Erik driver sitt eget firma, men har en rekke samarbeidspartnere innen eventbransjen og kan levere et bredt tilbud til oppdragsgiveren, enten det gjelder de alvorlige og seriøse debattene eller de mer lekne arrangementene. Fra 2018 er Erik Wold også assosiert partner i rådgivingsselskapet First House

(Foto: Anne Valeur)

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×