Voi Voi

Melodi Grand Prix får alltid igang festen!
Med over 60 år med Eurovisionhits i kofferten, så serverer VOI VOI et fyrverkeri av et show med de aller største, og mest kjente og kjære låtene.
Alt fra Euphoria og Fairytale til Waterloo og La det swinge!
Showet kan deles opp i to eller tre deler, med en time totalt show.
Voi Voi serverer en knallpakke med alle de beste hits fra Eurovision og Melodi Grand Prix. Høy allsang-faktor og en hitparade uten like!

Elin Kristiansen og Thomas Anholt – Voi Voi – har spilt sammen i 15 år. De har i årevis hatt faste ukentlige show i Oslo, spilt på det meste av festivaler og pride-arrangement rundt om i hele Skandinavia, og hvert år er de faste publikumsoppvarmere på MGP-finalen i Oslo Spektrum. I 2015 spilte de på London Pride og Trafalgar Square med over 40.000 i publikum, og delte scene med bl.a. Kylie, Blue og Grace Jones. I 2017 var Elin selv med i Melodi Grand Prix med låten “Mamas Boy”, med det mange mener var finalens beste nummer, og fikk en solid 12´er fra England i juryavstemmingen.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×