Pål Espen Kilstad

Pål Espen Kilstad

Pål Espen Kilstad snakker usminket og ekte om hvordan det er å vokse opp i et hjem med rusmisbruk, i foredraget «Klovn uten maske». Da får dere se klipp fra filmen «Hysj», som han har skrevet manus til, og som har vunnet over 30 utmerkelser over hele verden. Pål Espen har 13 års erfaring som reporter og programleder i NRK riks.

Pål Espen har fått folk til å le i 30 år. Han var blant landets første standup-komikere og er kjent for sine imitasjoner av kjendiser som Arne Brimi, Bjørn Eidsvåg, Arne Hjeltnes, Knut Arild Hareide, Vamp, Kari Bremnes, Halvdan Sivertsen og mange flere. I 10 år var han fast skribent for satireprogrammet «Hallo i uken» på NRK P2. Han har skrevet 6 bøker, og har bidratt i både lærebøker og antologier. Alle på kjente forlag som Cappelen Damm, Kagge og Samlaget.

Han er tidligere offiser med erfaring fra internasjonale operasjoner, har en universitetsgrad, og har spilt roller i en lang rekke norske og utenlandske filmer og tv-serier. Pål Espen gjør svært grundige forberedelser i samarbeid med kunde slik at satire, imitasjoner, humor og programledelse treffer blink. Han er opptatt av at alle skal ha det morsomt, og ønsker å fremme underholdning fri for mobbing.

Klovn uten maske
Komiker og skuespiller Pål Espen Kilstad sin oppvekst ble preget av alkoholmisbruk i hjemmet. Foredraget vitner om barns grenseløse lojalitet, usikkerhet, verdien av tilgivelse, og de gode øyeblikkene man skulle ønske aldri tok slutt. Og om det å bli altfor tidlig voksen. Foredraget gir også et inspirerende innsyn i viktigheten av å møte utfordringer med rett holdning. Det er nemlig DEG det kommer an på.

Konferansier og imitator
Pål Espen er med sin bakgrunn som journalist og komiker i NRK en svært populær konferansier. Han legger mye arbeid i grundige forberedelser, i tett samarbeid med kunde, og ikke minst hotell og kjøkken. Og hvem vet som dukker opp? Arne Brimi kan presentere menyen, Knut Arild Hareide kommer nok med sine bekymringer, Arne Hjeltnes kan lese dikt til damene og kanskje Kongen kan erklære festen for vellykket? Kanskje dukker Bjørn Eidsvåg opp med en sang, eller kanskje Kari Bremnes legger sitt mystiske slør over kvelden? Ta kontakt for å avtale pris.

Imitasjon og underholdning
Pål Espen er kjent som en av Norges beste imitatorer, han har underholdt nordmenn i over 30 år, og har skrevet og fremført over 2000 innslag for NRK. Best kjent er nok imitasjonen på Arne Brimi, kalt «Bjarne Rimi», som ble allemannseie under OL i Nagano. Han imiterer imidlertid en lang rekke andre, og fremfører både tale og syngeimitasjoner av artister som Vamp, Kari Bremnes, Bjørn Eidsvåg, Halvdan Sivertsen med flere. Spesialskriver alltid materiale til hver kunde.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×