Ingvard Wilhemsen

Ingvard Wilhelmsen er kjent som en av de aller beste foredragsholderne i landet. Med sin unike formidlingsevne og humor når han inntil de fleste. Ingvard Wilhelmsen har solgt ut lokaler i hele landet i en årrekke.

Foto: LINE MØLLER, VG

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 27 år drevet en liten Hypokonderklinikk på Haraldsplass Sykehus i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. “Livet er et usikkert prosjekt”, “Sjef i eget liv”, “Kongen anbefaler” og “Det er ikke mer synd på de enn andre”.

Få tilbud på Ingvard Wilhelmsen

Legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet under så hører du fra oss innen kort tid. Ring oss gjerne på telefonnummer 900 28 444 for en prat.

    [ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

    ×