Komiker Roar G. Brekke

Dersom dere har seminar, kick off eller lignende, kan det ofte være behov for et eksternt foredrag. Noe som er motiverende og matnyttig – men får deg til å trekke på smilebåndet. I så fall er det verdt å vurdere Roar G. Brekkes
to motivasjonsforedrag:

Komiker Roar Brekke har stusset over dette. – Det er det samme overalt der jeg har jobbet. Det er noen få stemmer som høres. Men er det nødvendigvis slik at de mest taletrengte har de beste ideene? Når folk ikke tør ta ordet er det et problem. Ikke bare for alle som sitter tause, men også for bedriften som går glipp av mange gode tanker. Nå vil Roar Brekke gi deg knepene som gjør det lettere å renske stemmen, møte blikkene, og ta ordet.
• Hva skjer i kroppen og hodet før vi skal «i ilden»?
• Hvordan kan du lure kroppen til å slappe av? • Hvilke knep bruker en komiker for å fange publikum, som vi alle kan lære av?
Det hele krydres med utrolige og latter- vekkende episoder fra hans egen mangfoldige karriere.
La dine ansatte bli motivert og inspirert. Til å heve røsten. Man skal jo ikke ta eksamen heller. Bare ta ordet.
Han tilpasser gjerne foredraget til utfordringer og problemstillinger i din bedrift.
Varighet 45-75 minutter.

Trivsel på arbeidsplassen er alltid et sentralt tema. Det BØR ihvertfall være det!
Med treffsikker humor og glimt i øyet tar den kjente standup-komikeren Roar Brekke opp hva som kreves for at folk trives. Han er særlig opptatt av kommunikasjonen internt. Hvordan snakker vi om ulike jobbtema? Og hvordan snakker vi til – og om – hverandre?
Roar Brekke har filmet noen dialoger som er typiske mellom kollegaer. Hva kjennetegner samtalene, og hva kan vi lære av dem?
Et vanlig begrep er «åpen dialog». De fleste er enig i at det er viktig på en arbeidsplass. Men hva er det? Hvordan oppnår vi en åpen dialog, og hva skiller det fra en diskusjon?
Roar inviterer til spørsmål og innspill fra salen, og har flere historier som får tilhørerne til å reflektere. Et høyst aktuellt og nyttig foredrag på enhver arbeidsplass!
Roar Brekke tilpasser gjerne foredraget til utfordringer og problemstillinger i din bedrift. Varighet ca 45 minutter.

Dersom ønskelig kan han inneha flere roller. Et populært alternativ er foredrag på dagtid, før han er konferansier under middag på kveldstid.

Roar Brekke, født og oppvokst i Odda, er blant landets mest erfarne standupkomikere og konferansierer med mange hundre arrangementerbak seg. Kulturhus, standupklubber, plattformer eller grendahus som trenger
topp underholdning har han besøkt.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×