Norsk Artist Formidling

4 Damer

4 damer byr på en kreativ og innholdsrik STUND med et SNEV av foredrag, en SMULE sang, coaching, dans, tegning/maling og en DOSE underholdning. Man kan velge mellom et program med en dame, mix mellom to eller tre damer, eller komplett kurspakke med 4 damer.

HVA KAN 4 DAMER TILFØRE DERES ARRANGEMENT?

4 damer har et fleksibelt utgangspunkt, og kan tilpasse et opplegg etter behov – fra timesoppdrag til full dag.

Dette er underholdning som passer for grupper som er samlet i forbindelse med kurs, seminar, teambuilding, kick-off eller sosiale arrangementer.
Siri Spillum – bedriftscoach og personlig veileder
Bevisstgjøring av våre mentale valg og mønstre. Tydelige eksempler hvor de aller fleste vil kjenne seg igjen. Refererer til jobb, hjemme og livet. Kommer med forslag til endringer og justeringer.
Kari Gjærum – artist og sangpedagog
Bevisstgjøring av hva stemmen signaliserer. Sammenheng mellom ”god” pust og ”god” stemme. Enkle, ufarlige øvelser og allsang. Kanskje til og med et lite sangnummer med deltagerne som korister !!?
Lene Hafstad – dansepedagog og treningsinstruktør
Foredrag om kroppspråket i forhold til kommunikasjon , kultur og helse. Enkle, morsomme dansetrinn som alle garantert får til !! Eksempler på gode avspenningsøvelser for nakke, skuldre, armer og rygg.
Hanne Øverland – billedkunstner og fargekonsulent
Spennende billedforedrag om farger som symbol og informasjon. Peker på muligheter for å bli mer bevisst på omgivelsene og hvordan de påvirker oss, og hvordan farger kan brukes bevisst til for eksempel å øke trivselen eller formidle et budskap. Felles tegne og maleoppgaver.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×