Andre UlveseterAndré Ulveseter

Ett ord

Et humoristisk foredrag om særskriving – en «epidemi» i det norske språket. Passer for alle alderstrinn fra ungdomsskole til 99 år.

Facebook-siden, «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», til komiker og forfatter André Ulveseter fikk i løpet av 5 dager 100.000 følgere, og ble fort en snakkis både i media og på sosiale medier. Et halvt år etter lanseringen av Facebook-siden var det også kommet en bok av prosjektet.

Norsklærere rundt om i landet bruker bildene i klasserommene sine, og til og med Språkrådet har hyllet Ulveseter sine bilder og hans humoristiske vinkling for å drive språkrøkt. I foredraget presenter Ulveseter en del av sine bilder og litt om bakgrunnen av kampanjen og om hvorfor det er viktig å skrive korrekt. Han har også jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Kystverket og tar også for seg litt kommunikasjonsutfordringer. Han har siden skoleåret 2014/2015 turnert i regi av Den kulturelle skolesekken og har holdt nærmere 100 foredrag for skoler.

Har du planer om seminar, temadag,kick-off eller lignende? Sprit opp dagen litt ekstra med et innslag alle har et forhold til; Særskriving.

Fordraget var i ca. 45 minutter, men kan også kortes ned om ønskelig. Foredraget er ypperlig som en start, et lite avbrekk eller som avslutning på et fagseminar eller -dag. Le og lær.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×