David Genius

David GeniusDavid Genius er gründer, bedriftsleder, ektemann, far, coach, musiker, eventprodusent, motivator, production manager, styreleder, tidligere kaptein i forsvaret, skribent, forfatter, lastebilsjåfør, foredragsholder, venn og mann.

David leverer flere ulike foredrag. Med over 40-års erfaring i å være på en scene er han en svært behagelig, inkluderende og tydelig foredragsholder. Alle foredrag er i høy grad preget av interaksjon med publikum og en god porsjon humor!!

Kan Du Gjøre Noe Med Det er foredraget om problemløsning i hverdagen, hvordan vi som mennesker må velge å enten løse det vi kan løse av problemer og utfordringer, eller akseptere at enkelte ting bare «er sånn», og da må vi lære oss å akseptere at slik er det og ikke bruke tid og energi på disse tingene. “Det er opp til hver og en av oss å være vår egen mentale trener og å lede oss selv i riktig retning”

Uff En Selger er foredraget om Salg og Service. Mange mennesker ser på selgere som tidstyver og unødige, forstyrrende elementer. Ofte ser vi oss selv slik i underbevisstheten når vi skal selge noe. Hva kan vi gjøre med det? Hvordan kan vi bli bedre til å lytte til og kommunisere med våre kunder?

Hva Skal Til handler om å yte i øyeblikket. Med over 40-års erfaring kan David svært mye om hvordan det er å stå på scenen på en dårlig dag. Artister er nødt til å yte når de står der, uansett om de har en dårlig dag eller ei. Hvilke mentale mekanismer bruker artister for å stenge verden ute når det gjelder, og å levere det produktet et publikum forventer?

For å lese mer om David Genius og hva han tilbyr, besøk www.david.genius.no

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×