Freddy KjensmoFreddy Kjensmo

Han var med på å etablere stand-up i Norge på tidlig nittitall. Freddy Kjensmo har siden gjort tusenvis av show på små og store scener over hele landet, medvirket i en rekke tv-programmer, skrevet tekst for Hallo i uken og Nytt på Nytt og gitt ut fem humorbøker. Siden 2005 har han utelukkende jobbet med humorforedrag og events for næringslivet, og hans ANTI-motivasjons- foredrag TID FOR TOMGANG er sett av over 40 000 mennesker.

TID FOR TOMGANG
– et ANTI-motivasjonsforedrag!

Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert meg, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.

Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:

– Vi er over-motiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innside-handlere og de i The Five Percent Community – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser oss hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

Varighet 45 minutter.

Last ned produktark i PDF format

Se også videoklipp fra foredraget på:

http://www.youtube.com/watch?v=aVjhN-e8wd4&feature=player_embedded

 

«ANTI-motivasjonsforedraget TID FOR TOMGANG var på ingen måte tomgang for lattermusklene. Det var hikstende, brølende gapskratt fra start til slutt. For oss fungerte dette veldig godt som avslutning på en fagdag. Humøret sto i taket da vi gikk til middag mens vi tørket lattertårer og prøvde å få igjen pusten».
Hilde Grundt – Norsk Tipping

NYHET!

En workshoppakke med Freddy Kjensmo består av 12 timer av 60 minutter. Basert på et eksisterende manus får du hjelp til å bearbeide og forbedre manuskriptet, samt å jobbe med presentasjon av det
på ”golvet” i form av profesjonell regi. I tillegg vil du få mange tips om: oppvarming, øving og for- beredelser, hvordan takle scenenerver, bevegelse, bruk av stemme og øyne, pausering og timing, fjerne irriterende ”hjelpeord” og uvaner under fremføring m.m.
Dette er ikke nødvendigvis hjelp til å gjøre ditt foredrag eller presentasjon morsommere. Men du får lære noe om fremføring av en som selv hver eneste uke er ute i felten og opptrer på konferanser, seminarer og i møterom. Du lærer å TA ROMMET!

Jeg kontaktet Freddy for å bli en bedre foredragsholder. Forventningene ble mer enn oppfylt! Timene med Freddy har løftet foredragene mine opp på et helt annet nivå. Ikke bare leverer jeg bedre overfor tilhørerne, men jeg føler også at jeg har kontroll, på en annen måte enn før. Jeg vet hvordan jeg skal få folk til å le, eller til å bli alvorlige. Før kunne jeg grue meg i ukesvis for et foredrag. Nå gleder jeg meg, hver gang!
Freddy Kjensmoe er tvers i gjennom profesjonell. Hans store styrke er at han er så konkret: “Gjør sånn, gå dit, løft armene i været når du kommer til det poenget!” Det er det konkrete som gir resultater. Nå gjør jeg som han sier på scenen, og forsamlingen ler på de rette stedene! Det er herlig, rett og slett. Enhver administrerende direktør burde ta noen timer med Freddy før neste kvartalspresentasjon.
Elin Ørjasæther, kommentator E24 og foredragsholder.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×