Freddy Kjensmo

MORSOMT – NYTTTIG – INSPIRERENDE

Freddy Kjensmo sitt overordnede mål med alle sine foredrag er at de skal være morsomme, nyttige og inspirere mennesker til å ta små valg i hverdagen som gir store endringer over tid. På denne måten vil han bringe verdi og innhold til ditt event.

Etter selv å ha stirret døden i hvitøyet er hans pasjon å gjøre hver dag så bra som mulig. Personlige og dyrkjøpte erfaringer blir levendegjort gjennom en energisk og underholdende fremføring og mesterlig historiefortelling. Med kløkt, humor og praktiske eksempler forteller Freddy Kjensmo enkelt og effektivt hvordan vi kan feire dagen i dag.

Foredraget «Grip dagen før du tar kvelden» har jeg allerede gjort for deg en gang med stor suksess. Det handler om perspektiv og takknemlighet, om nytten av å stoppe opp og tenke litt når sutringen og krenkingen tiltar, og i-landsproblemene tårner seg seg opp her vi lever i et av verdens beste land.

Et morsomt inspirasjonsforedrag uten pekefinger.

Freddy Kjensmo

Hans nye foredrag heter «Det er som det er. Og det blir som det blir».

Freddy Kjensmo tar i dette foredraget en nærmere kikk på viktigheten av aksept i livet. Aksepterer vi oss selv og livet slik det til enhver tid er, er det også lettere å være raus og sjenerøs ovenfor de du har rundt deg. Foredraget er pakket med enkle tips og triks som kan føre til bedre arbeidsmiljø, mer arbeidsglede og gjøre hverdagen lykkeligere.

Med en stor dose humor, gnistrende historiefortelling og rutine fra 1000 foredrag for norsk arbeidsliv, er dette foredragsholderen å booke til neste medarbeidersamling, kick-off eller personalsamling.

La din arbeidsplass feire ulikheter, og bli inspirert og oppløftet på en underholdende måte av en morsom foredragsholder som selv vet viktigheten av å leve hver dag til fulle.

Her er et par ferske referanser:

Vi booket foredraget “Grip dagen før du tar kvelden” til vår Medarbeiderdag 2023. Det ble en suksess. Freddy klarer å balansere alvor og humor med sin egen historie og refleksjoner over hva folk er opptatt av. Vi har alle godt av å bli minnet på at vi har ansvar for eget liv, og at takknemlighet kan brukes som et verktøy for å endre eget perspektiv.

– Kari Imsgard, HR og kommunikasjon Løten Kommune.

Det var et veldig bra foredrag med både humor, latter og alvor. Mange fikk nok noe å tenke på i forhold til klaging og misnøye. Flere enn de 400 fra oss burde høre foredraget til Freddy 😊

– Heidi Løvdal, Indre Østfold Kommune, seksjon barnehage.

Merk at han fortsatt også av og til gjør ANTI-motivasjonsforedraget Tid For Tomgang som wake up comedy på morgenen eller for å avslutte dagen på en morsom måte.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×