Fredrik_og_Felix1-199x300Fredrik Steen

Fredrik er en av veteranene i det norske stand up-miljøet som slo rot i Oslo på begynnelsen av 1990-tallet. I år er det tjue år siden han tok sine første standup-steg på en liten kafé på Majorstua, og siden er det blitt mer enn 2500 show og forestillinger på den svært morsomme og skarpe tungen fra Sunnmøre.

Fredrik er en samfunnsengasjert og uredd komiker, og letter på steiner der mange andre går forbi.  I mars 2015 har han premiere på sitt nye soloshow “Uflaks!» på Ole Bull-teatret i Bergen (LilleBull).

Fredrik er også mannen bak revyfiguren “Hildegunn Moltubakk” som fremdeles er en av Norges største revysuksesser i nyere tid. Mer enn 150.000 mennesker over hele landet så showene med den eksentriske husmoren og svogeren hennes. Dersom den rette anledningen byr seg, dukker Hildegunn opp innimellom – og gir deg en opplevelse du sent vil glemme.

Fredrik har også lang erfaring som programleder i NRKP2 og P3, samt som skribent og journalist for en rekke aviser og tidsskrift. Han er han en stødig og trygg konferansier – som kan kunsten å finne riktig balanse mellom faglig tyngde og humor.

I tillegg til å lede store konferanser og seminarer, gjør Fredrik også sitt eget foredrag – “Dustehviskeren» – for næringslivet og offentlige etater.

“Dustehviskeren” er et svært morsomt foredrag som tar for seg det moderne og lite ettertenksomme mennesket. Talemåtene har endret seg stort siden inntoget av IT, data og sosiale medier.

Får vi gjort mer på jobb i dag, enn for 20 år siden, bare for vi sitter foran en datamaskin? Og hvorfor kjefter vi mer på maskiner enn på mennesker? Foredraget får deg både til å le, rødme – samt tenke deg om neste gang du åpner munnen.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×