gunnar-garfors-cropped-313x230Gunnar Garfors

Gunnar Garfors har vært i alle verdens 198 land – som verdens yngste, ved siden av full jobb. Ingen nordmenn har vært i like mange land. Gunnar begynte tidlig å reise og ble fascinert av ulike kulturer, forskjeller og hvordan folk der ute ser på oss, her hvor vi sitter i vår vesle boble i den vestlige verden.

Det kan kalles reisegalskap eller impulsivitet sett i system. Reisetrangen og eventyrlysta har resultert i sære opplevelser og ville påfunn. Som den korrupte pistolsvingende grensevakta i Kirgisistan, lastebåten i Vest-Afrika som ikke tok 15 timer, men 40, jomfrua i nød på den andre siden av jorda og konsulatet som nektet å utstede utreisevisum fra Afghanistan. For ikke å snakke om nesten-giftemål i Iran og Sør-Korea, Guinness-rekord etter å ha besøkt fem verdensdeler på én dag, eller suspekte båtsvindlere i Sierra Leone.
Gunnar blir ofte brukt som reiseekspert i media, og skriver jevnlig artikler for utenlandske aviser og magasiner. Gunnar har også en reisekonkurranse på Nitimen på NRK P1 tre ganger i uka og i september gir han ut boken «198».

Medieverden

  • Gunnar Garfors er president i International DMB Advancement Group (IDAG) og en rådgiver på distribusjon og nye medier for Norsk Rikskringkasting (NRK).
  • Garfors har en master i management fra Handelshøyskolen BI og en bachelorgrad i «broadcasting» fra Falmouth University i Storbritannia.
  • 38-åringen er opprinnelig journalist og har jobbet i ulike mediebedrifter i Norge og i utlandet før han begynte i NRK i 2000.
  • Gunnar Garfors presenterer ofte eller deltar i debatter på konferanser rundt om i verden.

 

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×