Norsk Artist Formidling

Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Steen Jensen (født 9. mai 1955) er en norsk forfatter, rådgiver, reklamemann og fotballentusiast. Steen Jensen er utdannet fra Universitetet i Oslo, hvor han studerte engelsk, norsk og statsvitenskap.

Han har arbeidet med reklame siden 1982. På 90-tallet deltok Steen Jensen i oppbyggingen av JBR Reklamebyrå, som ble solgt til IPG (InterPublic Group) under navnet McCann-Erickson Advertising; nå kjent som McCann Worldgroup, Norge. og Dinamo.

Han har arbeidet både for og i Stabæk Fotball i en årrekke. Han er også kjent for boka Ona fyr fra 2002, som handler om ledelse, ledelsesteknikker og motivasjon.

Ingebrigt er overtroisk, PR-kåt og drevet av en aldri hvilende jakt på anerkjennelse. Han er en sterk foredragsholder med tema på kommunikasjon, historiefortelling og relasjonsbygging.

Innovasjon og nye allianser:
Hvordan skape en vinnerkultur?
Med sitt sedvanlige «stand-up show» , snakket han om hvordan bedrifter skal lykkes med kommunikasjon.

– De fleste arbeidsplasser i dag mangler en stammekultur. Folk vil ha et sted de hører hjemme. Det er ikke penger som trekker arbeidskraft, det er emosjonell lojalitet og tilhørighet. Man må slippe galskapet løs i bedriftene. Den sterkeste stammen vi har i Norge i dag er VIF-klanen, påstod Ingebrigt Steen Jensen til et fornøyd og lattermildt publikum.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×