Ingrid Kristiansen

Norsk Artist Formidling

Ingrid Kristiansen er utdannet bioingeniør, men er mest kjent som profesjonell løper gjennom mange år. Hun har også mange års fartstid på det norske kvinnelangrennslandslaget. Kristiansen er den eneste person i verden, kvinne eller mann, som samtidig har hatt verdensrekordene på 5000m bane, 10 000m bane, 15 km landevei, 1/2 maraton og maraton.

Karrieren har hele tiden vært en kombinasjon av studier, arbeid og normalt familieliv med mann og barn – et normalt familieliv er det mest konkurransedyktige livsstilsalternativet for personlig mangfold og vekst.

Seminaret Motivasjon for kropp og sjel
Seminaret Motivasjon for kropp og sjel tar utgangspunkt i et helhetsprinsipp: Jeg har størst sjanse for å fungere optimalt hvis jeg har en god balanse mellom fysisk og psykisk helse. Men jeg skal ikke bare takle det som foregår i kropp og sjel – jeg lever i et komplisert og utfordrende samfunn. Derfor trenger jeg også ferdigheter og evner til å takle mine daglige omgivelser.

Vekst handler om at jeg kontinuerlig utvikler meg, lærer mer, modnes, blir sikrere og tryggere i flere situasjoner, er i god fysisk og psykisk form og tar godt vare på meg selv og mine nære omgivelser.
Vi mennesker er som potteplantene – jeg blomstrer og vokser når jeg trives godt. Humør og glede er gode trivselsindikatorer. Og god trivsel gir energi.

Trivsel, vekst og energi hører sammen og er avhengig av hverandre, og de gir overskudd om alt fungerer.
Og hvis de ikke fungerer, mister jeg overskuddet og blir tom for energi.

Jeg trives når jeg gjør noe jeg mestrer. Jeg opplever slike situasjoner i omgivelser der jeg får gode tilbakemeldinger, ros for det jeg gjør, og konstruktiv respons på det jeg kan forbedre. Aktivitet innenfor denne komfortsonen føles trygt og sikkert, her har jeg høy selvtillit.
Men min komfortsone har godt av å strekkes litt. Det bør være et mål for meg å utvikle og utvide min komfortsone – skape personlig vekst.

Fellesskap og et godt miljø er viktige elementer i personlig vekst. Derfor er det en god idé å ha gode venner, gode kolleger, gode relasjoner å dele mine daglige utfordringer med.

Seminaret Motivasjon for kropp og sjel kretser rundt følgende påstander:
Tenk helhet i alt jeg gjør.
Gi masse ros, både til meg selv og til mine omgivelser.
Ikke overdriv – alt med måte.
Vær allsidig.
Personlig vekst gir energi.
Energi gir overskudd.
Planlegg livet, og sett klare mål.
Mestring gir selvtillit, trygghet og større og flere komfortsoner.
Kunnskap bevisstgjør og motiverer.
Vær nysgjerrig – og gjør ting enkelt!
God helse er grunnfundamentet for et godt liv.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×