Jens- Hartvik QuanvikJens-Hartvik Quanvik

Fra Bra til BEST!

For meg handler alt om å skape resultater. Gjennom foredraget «fra Bra til BEST!» vil jeg utfordre, støtte og påvirke med kun ett mål for øyet; at du og din bedrift skal oppnå de resultatene dere ønsker og fortjener!

I korte trekk har jeg fokus på følgende:

– Hvordan forbedre prestasjoner og utvikle eget potensiale?
– Hvordan bli bedre på tidsstyring?
– Hvordan snu dårlig vaner til gode vaner?
– Hvorfor er de beste nettopp best, og hva kan vi lære av dem?
– Hvor bevisst er vi egentlig i våre utførelsen av arbeidet vårt?
– Hvordan snu negative tanke- og handlingsmønstre?
– Alt dette, og litt til vil jeg sette fokus på!

Video fra foredraget!

Jeg kan love dere masse humor og a-ha opplevelser! Jeg gir også konkrete innspill på hvordan man kan styre sin mentale tilstand og hvordan deltakerne kan øke bevissthet rundt hva som må til for å bli den beste utgaven av seg selv. Et av mine mål med foredraget er at deltakerne skal finne mot og vinnervijle til å prestere på sitt aller beste! Deltakerne skal oppleve innsyn og bevisstgjøring i forhold til egen adferd, tankemønster, viktigheten av strategi, selvledelse og mental hygiene. Gjennom foredraget utstyres de med en mengde enkle, men virkningfulle verktøy som skal få dem raskere til målet.

Hvem passer foredraget for?

Dette foredraget passer for alle firmaer som tar sine ansatte, kunder og forretningsforbindelser på alvor.

Hvorfor velge akkurat dette foredraget?

Det treffer alle! Det gir umiddelbare prestasjon- og resultatforbedringer hos hver enkelt, og er dermed en svært lønnsom investering!

Hvilken anledning passer det med et slikt foredrag?

Dere er nede i en bølgedal og trenger økt motivasjon for å øke produktiviteten. Eller kanskje dere trenger et faglig, men underholdende innslag til Kick off! Eller rett og slett fordi dere ønsker å gi de ansatte påfyll og inspirasjon for at det skal bli mer moro å gå på jobben.

Når og hvordan gjennomføres det?

Foredraget kan holdes hvor som helst og når som helst. Foredraget tilpasses slik at utfordrings- og forbedringsområder belyses og håndteres på en optimal måte, samt at det skal samsvare med bedriftens visjon og bransje. Varigheten på foredraget tilpasset etter behov, og kan variere fra 45 minutter inntil 3 timer.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×