Kari JaquessonKari Jaquesson

Kari Jaquesson er kanskje aller best fra den daglige morgentrimmen på TV2. “Hele Norges” personlige trener Kari Jaquesson har undervist aerobic i over to tiår og har etablert seg som en av Norges mest ettertraktede instruktører. Hun blir beskrevet som en “fitness pioner.” Det sies at hun kan motivere en stein til å trimme!

“Det Gode Liv – Den Gode Følelsen” -mosjon, kosthold og helse Kari har introdusert de siste fitnesstrender til Norge og har reit i inn og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og “vanlige” trimentusiaster gjennom kurser og masterklasser.

Hun grunnla det første utdanningssystemet for aerobic instruktører i Norge. Hun holder videreutdanningskurs for instruktører over hele landet og underviser step og aerobic hver uke bl.a på Elixia i Oslo. Hun har i flere år nådd “Hele Norge” med sine radio- og tv program.

“Skilsmissestatistikken hadde gått ned dersom folk hadde spist litt oftere!”

Kari Jaquesson når hundretusener av mosjonister i året og er opptatt av at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne – ikke presse seg inni et forhåndsbestilt ideal! “Det som er så fint med Kari er at hun er sporty, men ser likevel ut som hun spiser middag hver dag” utbrøt en som deltok på et av Karis seminarer.

Hun er en ettertraktet foredragsholder innen mosjon, kosthold, helse, livsglede og motivasjon og holder presentasjoner på seminarer, kongresser og avspark. Flere bedrifter benytter Kari som primus motor for å øke deltagelsen i fysisk aktivitet blant sine medarbeidere.

Hun presenterer ukentlig nye trimtrender på TV`s God Morgen Norgesending. Kari var coach/trener i TV Norges serier Tjukkholmen, Slankekrigen, Et Lettere Liv og kostveileder for Dansefeber.

Kari er en anerkjent journalist innenfor trening, kosthold, livsstil og motivasjon. Hun har vært personlig trener i bladet I Form og hennes artikler publiseres i alle de nordiske landene. Hun har arbeidet jevnlig for en rekke andre Skandinaviske tidsskrifter med artikler & fotoserier om trim & helse. Hun har sin egen blogg.

Flere ganger i året arrangerer Kari trim- og velværereiser for jenter i samarbeid med Jomfrureiser. Turene passer for alle uansett formnivå! Karis første video med trening for gravide ble spilt inn 2 dager før hun fødte sitt første barn! Siden har det blitt mange trimvideoer:

“Video Vitamin 1”, “Video Vitamin 2”, “Trim med Kari “, “Mammatrim”, “Video Vitamin 4” og ”Video Vitamin 5”, ”Trim med God Morgen Norge og Kari Jaquesson ”.

Hun har gitt ut flere bøker. De siste er ”10 minutter til en Sprekere Kropp ” og ”10 Minutter Til En Sterkere Rygg Og (Litt) Flatere Mage ” og ”10 Minutter Til Fastere Lår og (litt) Mer Spretten Rumpe .” Hennes nyeste matbok ”Ketsjup er Ålreit” fikk prisen for ”Best Food Litterature” for Norge av Gourmand prisen og er anbefalt av lederen av Landsgruppen av Helsesøstre NSF. ”Kropp på Topp – på 10 minutter!” og 2011 DVD: ”Fatburner 2- Step!” Karis motto er ”Litt gjør mye!”. ”

Den gyllne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil.” ”Man blir ikke sunn av å spise mat man ikke liker!” For å ytterligere utvide horisontene har Kari fullført Medisin Grunnfag og holder nå på med studier i Ernæring på Atlantis Medisinske Høgskole. Kari Jaquesson jobber for å bedre kvinner og pikers rettigheter og har gjennomført reiser til Nicaragua og Mozambique i regi av FN.

Overskudd til hverdagen – det er deg det kommer an på! Du er hva du spiser! – Gammel floskel eller bokstavelig utsagn? * I en tid hvor kalorier nærmest er et skjellsord og avisene flommer over av skrekkhistorier er det ikke lett å orientere seg.

Mange føler seg forvirret av all motstridende informasjon og blir oppgitt – det er ikke nødvendig – det er ikke så vanskelig som de prøver å få deg til å tro! * Det viktigste er å spise bra slik at du har overskudd til å leve livet! Ingen blir glad av å spise mat de ikke liker.

Du skal aldri gå sulten! * Du kan kose deg med dessert hver eneste dag! Mat er godt og kos og livsviktig for å holde seg sunn og frisk! * Hør gamle myter bli avlivet slik at du kan kose deg med god samvittighet uten å bli overvektig! * Kari vil gi deg mange tips som kan gjøre deg mer energisk, mer kreativ, mer bevisst på hva som virkelig er det beste for kropp, smaksløker og nytelse.

Ikke minst vil du få tips til gode løsninger på reise, mellom plikter og aktiviteter og i forhold til andre utfordringer i en hektisk hverdag. Ta deg tid til å slappe av… I det store bildet er raushet til seg selv et gode. Å slippe ned skuldrene, unne seg et frikvarter, ikke gjøre noen ting – det er kanskje noe av det mest produktive du kan gjøre! ”Perfekt” er ikke perfekt! Nyt deg selv og din hverdag og senk stresset!

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×