Knut Jørgen Røed ØdegaardKnut Jørgen Ødegard

Denne entusiastiske mannen har formidlet astronomi og engasjement til det norske folk gjennom media, foredrag og blogger i ti år og brukes stadig oftere som foredragsholder i næringslivet, på skoler og i andre sammenhenger. Multimediaforedragene og presentasjonene er – ikke overraskende – preget av et spektakulært billedmateriale, entusiasme og engasjement.

Foredragene skreddersys etter behov, men inkluderer blant annet følgende standardutgaver (med spektakulære bilder, filmer, animasjoner og lydeffekter):
· Bang! Kollisjoner og eksplosjoner i verdensrommet Handler om de mest spektakulære, voldsomme, vakre og viktige fenomenene i Universet. Asteroidenedslaget som utryddet dinosaurene, solstormer som truer med å sette oss tilbake til steinalderen, fantastisk vakre gasståker, superslurpende sorte hull og mye mer.
· Vårt merkelige kosmos Inneholder mye av det samme, men legger mer vekt på utforskningen av Solsystemet, inkludert landingene på Mars og letingen etter liv og vann der.

· Klimaforedrag Påvirkninger fra Solen, jordbanen og andre kosmiske effekter, samt virkelig langtidshendelser som etterhvert gjør Jorden til et utrivelig sted.
· Astroshowet “En kosmisk reise”, to timer, som holdes sammen med samboer Anne Mette Sannes. Har fylt noen av de største konserthusene i Norge til randen.

Årlig holder Ødegaard rundt 100 foredrag rundt omkring i Norge og utlandet. Enten det er interesse for påfyll av kunnskap i teknologiske bedrifter, påfyll av engasjement i andre sammenhenger eller kosmisk underholdning, anbefales Ødegaards foredrag på det sterkeste!

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×