Oslo 09.09.2015 Per Henrik Stenstrøm foto Kristin Svorte

Oslo 09.09.2015 Per Henrik Stenstrøm foto Kristin Svorte

Per Henrik Stenstrøm

Foredrag om KOMMUNIKASJON og LEDELSE
Per Henrik Stenstrøm (49) er radio- og TV-programlederen med erfaring fra Dagsrevyen til Se og Hør. Som journalist og redaktør. Stenstrøm ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin «Sytten Tretti» og «P4s Radiofrokost». Han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet «Etterlyst» på tv. I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og TV2 Hjelper Deg. De siste årene har han vært programdirektør i P4.

Per Henrik Stenstrøm er en meget populær foredragsholder og har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Han har 25 års erfaring som leder, og holder foredrag om både lederskap og kommunikasjon. Han evner å begeistre med eksempler og egne erfaringer. Underholdende og til ettertanke!

Slik takler du primadonnaer og vanskelige kolleger
De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?

Et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen.
Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen. Når arbeidet er et kall og når arbeidet ikke er et kall. Verktøy og arketypemodeller som skaper større forståelse på arbeidsplassen. Hva gjør man med dem som rett og slett ikke vil la seg lede?

Foredragsholderen har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere. Programledere og journalister. Kunstnere og artister. Et personlig foredrag om erfaringer fra et 25 år langt lederliv.

Sjefen som aldri tok feil
Et personlig foredrag om pøbler og bedrevitere i mediebransjen. Per Henrik Stenstrøm har 30 års erfaring fra tv, radio og print. De fleste av dem som redaksjonell leder. I dette foredraget setter han lys på utdaterte motivasjonsteorier og mangelfullt utviklet lederskap i bransjen. Gjennom personlige historier og eksempler tar han tilhørerne med på en reise mange vil kjenne seg igjen i. Med latter og ganske mye flau smak i munnen…

Målgruppe: Ledere i mediebransjen

Sjefen som aldri tok feil
Han trodde han var en god sjef, men alle hatet ham. Hvorfor var det ingen som fortalte ham at han var en dårlig leder? Per Henrik Stenstrøm har 30 års erfaring fra tv, radio og print. De fleste av dem som redaksjonell leder. I dette foredraget setter han lys på utdaterte motivasjonsteorier og mangelfullt utviklet lederskap. Gjennom personlige historier og eksempler tar han tilhørerne med på en reise mange vil kjenne seg igjen i. Med latter og ganske mye flau smak i munnen…

Målgruppe: Ledere

Flere foredrag
Slik får du redaksjonell omtale – sju hemmeligheter for å lykkes med pr
Slik blir du en bedre taler og foredragsholder – de hemmelige triksene for å fange publikum
Slik skriver du bedre – lær av journalistens skriveteknikker. Hvordan skrive engasjerende tekster som selger! Om å lage gull av gråstein.
Slik spisser du budskapet ditt – budskapsformulering og hvordan lage gull av gråstein
Journalister – nyttige idioter eller livsfarlige banditter?
Slik blir du og din bedrift medias yndling – om å være best på proaktivt pr-arbeid
Slik bygger du bedriftens omdømme – og slik river media det ned
Slik tenker journalisten – redaksjonelle glimt fra Dagsrevyen til Se og Hør
Journalister – nyttige idioter eller livsfarlige jævler. Røverhistorier fra Dagsrevyen til Se og Hør.

Sagt om Per Henrik Stenstrøm:

Jan Grønbech, Google Norge-sjef:

“Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge.  Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge.  Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende.  Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder.»

Atle Antonsen, komiker og skuespiller

«Herr Stenstrøm er en fryd å ha som leder. Han er veldig nærværende og oppdatert, han er oppmerksom og fremstår som en mann som liker en struktur som oppfattes lite hierarkisk av oss rundt ham. For oss som ofte er vant til å få det litt som vi vil, så er han ikke minst dyktig på å få det slik han ønsker, samtidig som det virker som det var vår egen idé. Det er vel den gamle selgeren i ham som der gjør seg gjeldende. Per Henrik Stenstrøm: Intet negativt funnet.»

Johan Golden, komiker og programleder

«Jeg har hatt gleden av å ha Per Henrik som sjef i flere år og det er en sann glede å kunne komme med et skussmål. Per Henrik har en lun og inkluderende måte å agere på som gjør at du som ansatt føler du har full frihet, men innenfor rammer. Han er en fyr man blir enig med. Han vekter sine «kamper» klokt, slik at det ikke blir unødvendig fuzz rundt filleting, men sparer heller kruttet til det er mer trengende.
Jeg har aldri følt «å få tredd avgjørelser ned over hodet». Selv om det er akkurat det som skjedde noen ganger. Ikke at jeg har blitt lurt, men jeg har blitt enig i avgjørelsen. Det er close på magi.”

Terje Sporsem, komiker

«Jeg har ikke hatt mange sjefer i mitt liv. Ved siden av kona så er det kun deg. Men for en herlig sjef du var. Imøtekommende, gøyal, rettferdig, men krevende, oppmerksom og lyttende. Dette er egenskaper mange i en sjefsposisjon glemmer at de har etterhvert. Det gjorde aldri du. Jeg er glad for at andre nå kan få oppleve deg, DET har Norge godt av! Hilsen stor fan!»

Silje Stang, programleder

«Per Henrik er en tydelig leder som forstår at å behandle medarbeidere likt, betyr å behandle dem forskjellig. Han takler primadonnaen og divaen like godt som den nyansatte praktikanten. Han forstår at kreative medarbeidere som regel er topp motiverte. Derfor vet han også at det er viktig ikke å drepe motivasjonen. Inspirerende og inkluderende. Raus og kreativ. Kort sagt en leder som spiller hele staben god!»

Lise Askvik, programleder og helseaksjonist

«Under Per Henrik Stenstrøms ledelse opplevde jeg å få nødvendig trygghet i bunnen, tillit og klare oppdrag i mellomsjiktet og prestasjonslyst på toppen. I sum resulterte dette i inspirasjon, kreativitet, mot og stor arbeidslyst. Alt dette økte min evne og mulighet til å prestere mitt beste på lufta.
Jeg skulle gjerne tilbragt mine neste 20 år som arbeidstaker under akkurat slike kår.»

Sigurd Sollien, programleder

«Per Henrik får meg til å føle meg vel, til å ville gjøre en god jobb og jobbe i team.
Husker en gang da jeg “stakk av ” fra den 3 personer store sykkelgruppen vår under et ritt. Det likte PHS svært dårlig. Det har jeg tenkt mye på i ettertid og forhåpentligvis er jeg blitt bedre til å se at jeg er avhengig av andre etter den episoden. Per Henrik er flink til å få med seg både store og små grupper. I tillegg er han morsom. Denne mannen er et godt kjøp.»

Kårstein Eidem Løvaas, eks-programleder og nå stortingsrepresentant og mediepolitisk talsmann for Høyre
«Da jeg jobbet som programleder i P4, fremsto Per Henrik som varm og ekte engasjert, ikke utenpå nysgjerrig. Han trodde på det vi skulle arbeide frem, man selger mye bedre om man tror på produktet, noe han gjorde (Eller lurte oss grundig). Det å lede en gjeng som oss, hvor noen vil sees absolutt hele tiden, mens andre gjemmer seg under studiopulten, er litt krevende. Du satte da også rekord i lengstsittende programdirektør, og programdirektører spiste som regel gjengen min før frokost.»

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×