Ragnhild NilsenRagnhild

Ragnhild Nilsen er utdannet lektor (Cand music.) med hovedfag i pedagogikk, i tillegg til musikkutdannelse på konservatoriet i Bergen og en MA grad i bevegelsesterapi og kommunikasjonskunst fra California. Hun har utgitt 14 bøker på Cappelen Damm og er oversatt til 12 språk.

I 20 år har hun arbeidet som selvstendig konsulent med mennesker og organisasjoner i omstilling. Hun har vært fast leverandør til Storebrand, Siemens, IF, Wilhelmsens Lines, Norsk Hydro og Agresso i mange år for deres kurs innen presentasjonsteknikk og forhandlinger og hun har vært og er personlig veileder (coach) innen retorikk for flere av våre mest kjente advokater, toppledere og politikere samt programledere på NRK og i TV2 .

Ragnhild er en infotainer når hun står på scenen og holder foredrag. Hun er levende, lekende og dynamisk. Hun berører på en klok, praktisk og humoristisk måte. Ragnhild er en mester i historiefortelling , trollbinder sitt publikum og bringer budskapet inn i virkeligheten og ned i hverdagen slik at det blir matnyttig og kan taes i bruk umiddelbart etterpå av tilhørerne.

Her er en knippe temaer hun foreleser rundt:

Du er forandringen!
– Fra tårer til latter på 7 minutt.

Hverdagens magi!
– 5 virkningsfulle nøkler til arbeids- og livsglede.

Påfyll til livets krukke!
– Hvordan bli en perledykker i ditt liv?

Fryder forandring?
– Ledelse og selvledelse i tider med omstilling.

Det er ikke det jeg sier!
– Feminine og maskuline strategier ved forhandlingsbordet.

Talekunstens 12 hemmeligheter!
– Hvordan få gjennomslag for dine tanker og ideer?

Omstilling, endringsprosesser og forandring for organisasjoner og mennesker kan Ragnhild mye om. Hun har stått i bresjen for å utvikle hele CoachTeams CSR-profil hvor hun er partner, slik at dette konsulentselskapet fremstår som en bevisst aktør innen globale og sosiale spørsmål. Ragnhild har i 15 år sittet i styre og råd i Strømmestiftelsen og vært pådriver for deres store satsing på Mikrokreditt som en vei ut av fattigdommen på 90-tallet. Hun er gründer av GlobalFairTrade og har fått frem verdens første biodynamisk dyrkede og fairtradesertifiserte frotterhåndkle i 2008 fra Egypt, et arbeid som er støttet av både Norad og Innovasjon Norge.

I den sammenheng holder hun denne type foredrag:

Fra bok til bomull!
– Hvordan finne ditt engasjement hver dag?

Ærlig talt!
– Etikk og perler.

Ragnhild har startet bandet Artic Queen som lager ulik typer musikk for å sette fokus på vår arktiske arv og våre global og miljømessige utfordringer. Hun stiller gjerne som konferansier i ulike sammenhenger/events/seminarer som har klima fokus eller fair trade – global handel og sosialt ansvar.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×