Blir du tolket slik du tror og vil? Er ditt kroppsspråk av og til din venn, og av og til din
fiende? Hva skal til for å skape kontakt og bli oppfattet slik du ønsker?

Alle kommuniserer, og innholdet du formidler blir forsterket, eller svekket, av kroppsspråk og stemmebruk.
Sibeth Hoff har i 17 år holdt kurs og foredrag om kommunikasjon; med vekt på bevissthet rundt kroppsspråk og stemmebruk. Ved bruk av sin utdanning og erfaring som skuespiller, sanger og kursholder har hun kurset alt fra renholdsarbeidere til toppledere, små og store bedrifter, enkeltpersoner, grupper og store forsamlinger. Innholdet består av øvelser med skuespillerverktøy, en titt på tankemønstre og Sibeths sanger – i skjønn forening.

Sibeth har bakgrunn fra både pubteater i London og store oppsetninger på Oslo Nye Teater og er låtskriver og lydbokprodusent. Hun ga ut en EP i 2017 med egen musikk, og et nytt album produsert av Tobias Fröberg (Ane Brun, Big Bang, Bjørn Eidsvåg mfl) kommer i 2020.
Musikken passer godt inn med innholdet, og gir en stemningsfull avveksling til øvelser og aktiviteter.

Her er en av tilbakemeldingene:

«Takk til deg for at du klarte å utfordre, motivere og inspirere oss på Sundvolden. Du hadde en fin balanse mellom musikk, foredrag og aktivisering av deltakerne. Musikken var vakker og passet godt inn, den berørte i hvert fall meg veldig. Den enkelte følte seg sett, det var nært og varmt. Godt sammensatt, god flyt !»

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×