stefan.hyttforsUtnevnt til årets foredragsholder i Sverige 2013
Trender, fremtid, analyser av omverdenen, innovasjon og næringsutvikling.

Stefan ble utnevnt til årets foredragsholder 2013 i Sverige. Det er ikke ofte det kommer nye stjerner, men Stefan er den mest etterspurte foredragsholderen og den som scorer høyest i Norden akkurat nå. Stefan er provoserende og inspirerende med en humoristisk og energisk stil. En av Stefans styrker er pålitelighet og profesjonalitet med en poengsum på 4,8 (av 5) fra over 100 kunder og store arrangementer.

Stefan Hyttfors har bakgrunn som fotograf, journalist, PR-konsulent og entreprenør. Han er grunnlegger av det digitale PR-firmaet Wenderfalck som har vunnet en rekke priser for kreativitet og kundetilfredshet. Stefan har ikke bare lidenskapelige og retoriske ferdigheter, han skreddersyr hver presentasjon med konkrete eksempler for å sikre relevans og nytteverdi for lytteren.

Alle levende ting er i endring, og når internett forbinder oss alle i et grenseløst nettverk er endring raskere enn noen gang før. Markedet er nå globalt, åpent døgnet rundt og med oss i våre lommer. Evnen til å tilpasse seg er nøkkelen til å overleve. Ser du muligheter att ta initiativ som endrer din bransje eller venter du på bevis og la noen andre kjøre utviklingen?

Stefan Hyttfors snakker mer om sosiale atferdsendringer enn tekniske endringer og ved å peke på vellykkede eksempler. Stefan blander ideer fra mange ulike disipliner og skaper en høyenergi-sesjon som gjør at du må stoppe opp og tenke. Stefans talestil er utfordrende, inspirerende og underholdende.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×