Steinar Lyselyse3

Bli bedre på deg selv!
Foredraget er skrevet og blir fremført av komikeren, tekstforfatteren og revyartisten Steinar Lyse, og blir av tilhørere beskrevet som underholdende, inspirerende og ikke minst matnyttig. Kort sagt et underholdende og meningsfullt innspill på de fleste typer konferanser og seminar.

Formålet med foredraget er nettopp at du skal få lyst til å bli en enda bedre og hyggeligere person å jobbe sammen med.. Du skal bli en som både utfordrer og inspirerer de du jobber sammen med. Uansett hva du jobber med.

Hvor mange ganger til dagen sier du ”Ha en fin dag” ? Hvis du virkelig ønsker at dine kunder og medarbeidere skal få en fin dag må du starte med deg selv. Det er bare DU som kan gjøre noe med trivselen på arbeidsplassen.

Hva bidrar du med ? Er du flink til å verdsette dine medarbeidere ? Hva tror du folk mener om deg ? Hva er ditt omdømme ? De fleste firma jobber for å få et bra omdømme. Hvordan jobber du med ditt omdømme ?

”Ikke kast bort penger på trivsel !”
For å trives må du drive med noe du liker og noe som også gir deg mening. Lyse sier i sitt foredrag at det er på høy tid at trivselen på arbeidsplassen blir prioritert. Stress, utbrenthet og mangel på motivasjon skyldes ofte mistrivsel. Men det nytter lite å bruke penger på dyre kick-off, firmaturer o.l og håpe at fra nå av blir det trivsel på jobben.

Det trenges trening og oppfølging også når det gjelder trivsel ellers kan penger brukt på ulike firmatilstelninger – bli penger rett ut av vinduet. Det meste er opp til deg selv. Det er bare du som kan gjøre noe med trivselen. Hvis du og alle andre går og venter på noe skal skje, skjer det absolutt ingenting.

”Gjør noe med deg !”
Å mangle humor er å mangle ydmykhet. Humor er et glimrende verktøy til å skape trivsel og god kommunikasjon. Det er viktig å ta vare på humoren, og ikke minst de personene som bruker smil og latter på en inkluderende måte. Du skal ikke være redd for vise følelser i form av smil og latter.

Smil og latter er tegn på trygghet. De du smiler og ler sammen med er dine beste venner og kolleger. Latteren har definitivt kommet for å bli. Vil du være med på å skape trivsel må du være villig til å by på deg selv.

SLIPP LATTEREN LØS DEN ER VÅR !

Foredraget kan eventuelt deles opp i to avdelinger med gruppe- eller plenumsdiskusjon. Innholdet fungerer også som tema i konferansieroppdrag.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×