TrondHaukedalTrond Haukedal

Psykolog og foredragsholder innenfor menneskekunnskap
Det er nå på 18 året at Trond Haukedal reiser  landet rundt og formidler ”menneskekunnskap” til medarbeidere, ledere og mennesker på alle nivåer i norsk arbeids- og organisasjonsliv – med sin helt spesielle stil: en kombinasjon av stor faglig innsikt, humor og positiv energi.
Trond Haukedal er psykologen som gikk sine egne veier – og ble en av landets ypperste som  kursholder, foredragsholder og  motivator –  innenfor  temaet  ”menneskekunnskap”. Han er 54 år og utdannet psykolog på Universitetet i Bergen i 1985. Trond startet sin yrkeskarriære på en  psykiatrisk  poliklinikk.
Så ble han senterleder i Knarvik Senter, deretter senterdirektør  i Oasen – før han endte som annonsesjef  i Bergens Tidende. Han startet for seg selv i 1994.
Trond gjør fagstoff  “enkelt” og tilgjengelig. Han er ”folkelig”, bruker humor bevisst, er konkret og praktiserer ”storytelling”.
Han har motatt en rekke priser: Confex Norge kåret han til årets kursholder i Norge i 2001. De kåret ham også til ”Årets Foredragsholder i Norge i 2009” og han har også fått ”Årets hederspris 2010” – som er den mest prestisjefulle tildelingen vi har i Norge for kurs-/foredragsholdere.
I november 2009  kom Trond ut med sin første bok – ”Solstråleboken”, som har pr. 1 mai 2012 solgt i ca. 15.000 eksemplarer. Trond har også vært en mye brukt ”fagmann” for TV2’s God Morgen Norge. Trond har fått trampeklapp, strålende tilbakemeldinger og ‘God morgen, solstråle’ er et begrep for mange. Med sin lune humor og motiverende stil, er alle kurs og foredrag både underholdende og lærerike.

MOTIVERT SAMARBEID OG SAMHANDLING – TEAMET

 • Et prosessorientert foredrag om hvordan teamet fungerer, hvordan ulike mennesketyper kan jobbe effektivt sammen ved å definere sine ulikheter som styrker, fra enkeltindivider til sammensveiset team.

SAMHANDLING MED OMSORG

 • Hvordan kommuniserer vi med våre medmennesker på arbeid og privat for å skape mest mulig samarbeid og gi en følelse av å være på samme lag? Her er kurset for teambygging gjennom åpen, tydelig og omsorgsfull kommunikasjon.

STERK SAMMEN – UNIK ALENE!

 • Et motivasjons- og inspirasjonsforedrag om hva motivasjon er, hvorfor vi trenger det, og hvordan vi kan få mer og større motivasjon i hverdagen.

ENDRINGSMOTIVASJON

 • Hvordan skape motivasjon og trygghet i tider preget av omstilling og endring.

MOTIVASJON OG ARBEIDSGLEDE

 • Hverdagen vår er ofte preget av stress og tidspress. Hvordan kan vi skape mer arbeidsglede og motivasjon i en hektisk hverdag? Svaret får du her.

SELVLEDELSE SOM VERKTØY FOR Å TAKLE STRESS OG BEKYMRINGER

 • Et prosessorientert foredrag om konkrete selvledelsesteknikker for å mestre hverdagens små og store krav og få økt indre trygghet.

«HØYSENSITIVITET – DET GLEMTE KARAKTERTREKKET» – VEIEN FRA SÅRBARHET TIL RESSURS !

 • 1 million nordmenn er høysensitive.
 • 4 millioner er ikke-høysensitive.
 • Kunnskapen om dette karaktertrekket er minimal – i begge grupper. Derfor har en stor potensiell ressurs mer fungert som en kilde til sårbarhet.
 • Dette foredraget er for «alle» enten man er høysensitiv eller bare forelder, pedagog, helsearbeider, kollega eller medmenneske.
 • Foredraget bygger på «Boken om Høysensitivitet» – og har de samme tre ambisjonene:
 • Å gi alle nødvendig kunnskap om karaktertrekket høysensitiv.
 • Å gjøre de høysensitive stolte av sitt karaktertrekk – og å gjøre de som ikke er høysensitive til medspillere. Og ikke motspillere.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Trond Haukedal

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×