Foredragsholdere til ethvert behov

NAF finner foredragsholdere skreddersydd til ditt arrangement!

NAF finner foredragsholdere skreddersydd til ditt arrangement!

Hvordan velge gode foredragsholdere? Det ligger i navnet; foredrag.no. Dette kan vi.  Og egentlig dreier det seg kun om to ting; tema og gjennomføring.

Tematisk fungerer det riktige valget av foredragsholdere, som en helt naturlig del av opplegget det inngår i. Derfor vil vi gjerne bli rådspurt tidligst mulig. Når rammen er satt. Når du har en klar formening om hva du ønsker skal være deltagernes etterlatte inntrykk.

Er det en fagtung samling som trenger et humoristisk avbrekk for at deltagerne skal få renset hodet før neste økt? Er det selgere som er høye på seg selv og trenger økt innsikt i hva lagspill innebærer? Er det en sliten organisasjon som trenger en vitamininnsprøytning og økt forståelse av hva vinnerkultur betyr?

Når du forteller oss mer om dette, vil vi finne foredragsholdere som er skreddersydd for dine behov. Vi gir våre gode råd basert på lang erfaring av hva som virker. Og hva som ikke virker.

Gjennomføring er avgjørende. Temavalget kan være perfekt. Står gjennomføringen til stryk, drar det resten med seg i dragsuget. Her ligger djevelen i detaljene. Det er nesten ikke grenser for hva som kan gå galt. Så her er det nulltoleranse for eksperimentelle valg fra uerfarne foredragsholdere. Se hvem vi benytter oss av – så skjønner du at her snakker vi om et A-lag som vet hva de holder på med. Som forbereder seg spesifikt til ditt foredrag. Basert på kunnskap om hvorfor de er der.

Bruk oss. Bruk oss riktig. Og sjekk gjerne med noen på referanselisten vår. Ikke bare om våre foredragsholdere var bra, men også om erfaringene med Norsk Artist Formidling. Om vi var på ballen da pasningen kom. Om tempo og presisjon i samspillet. Og om det aller viktigste – resultatet.

Ring oss nå på mobil 900 28 444, eller legg igjen kontaktinfo like under og vi kontakter deg innen kort tid.

 

SE OVERSIKT OVER NOEN AV PERSONENE I VÅR DATABASE

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×