Artist booking til hele landet

Bruk NAF til din artist booking og vær trygg på at

Bruk NAF til din artist booking – Vi har kontakt med alt av artister i hele Norge

Siden starten i 1989 har Norsk Artist Formidling drevet artist booking. Vi har i denne tiden befestet oss som en solid samarbeidspartner for firma- og privatarrangement, merkedager, festivaler og konserter i hele Norge!

Vår erfaring med artistformidling sørger for at du som kunde kan føle tryggheten med å bli ivaretatt på en profesjonell måte. Vi formidler og har kontakt med samtlige Norske artister og band,  og er ingen fordyrende mellomledd når det gjelder artist booking til ditt arrangement!

Vår lange erfaring gjør at du som kunde kan senke skuldrene, og føle deg trygg på at vi leverer det som kreves! Vi er kreative, innovative og alltid i front når det gjelder å snappe opp nye navn på artisthimmelen.

Samtidlig er vi ikke redd for å anbefale gamle klassikere når vi føler at det er riktig! Bruk oss til din artist booking. Norsk Artistformidling – Din garanti for et vellykket arrangement!

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat!

 

SE OVERSIKT OVER VÅRE ARTISTER

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×