Ingvard Wilhelmsen

GIR KLARE LEVEREGLER: Lege og psykiater Ingvard Wilhelmsen reiser rundt og holder foredrag og skriver selvhjelpsbøker om hvordan vi best kan takle livets utfordringer. Han mener vi ikke kan stole på hverken tankene eller følelsene våre, og at vi ikke skal lytte til kroppen.

I over tyve år har han behandlet norske hypokondere. Det å tro man er syk, selv om man ikke er det, kan nemlig være en forferdelig tilstand.

Foredraget handler om ansvar og frigjøring. Noen tror de er for gamle til å endre seg. Andre mener at det er på høy tid å gjøre noe før det er for sent. I løpet av foredraget vil han si noe om hvordan vi best kan takle sykdom, usikkerhet og risiko.

Ingvard Wilhelmsen er professor i indremedisin, psykiater og leder for hypokonderklinikken på Haraldsplass. Han er en kjent foredragsholder og faglig dyktig innen personlighetsutvikling.

Les den flott historien her:

https://www.bt.no/btmagasinet/i/1kbW3G/Ingvard-Wilhelmsen-liker-a-ta-gledene-pa-forskudd

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×