Cecilie Haukland

Cecilie Haukland er en fargerik og engasjerende foredragsholder med imponerende akademisk bakgrunn og lidenskap for temaer som ADHD, utdanning og entreprenørskap. Som forsker og stipendiat ved Nord Universitet har Cecilie en dyp forståelse for ADHD og jobber med å vise hvordan det kan være en ressurs, ikke en hindring. Hun deler også sin personlige erfaring om å leve med uoppdaget ADHD for å belyse stigma, misoppfatninger og utfordringer knyttet til ADHD. Hun ønsker å bidra til å endre oppfatninger om ADHD og vise hvordan samfunnet kan utnytte potensialet som finnes hos de med en annerledeshjerne.

Hennes mål er at etter å ha hørt henne, vil folk føle seg inspirert og engasjert til å være med på å skape endring. Hun vil at alle skal forstå at mennesker med ADHD er en ressurs, uansett hvor annerledes de kan virke.

Cecilie er tilgjengelig for foredrag og arrangementer der hun deler innsikten sin om ADHD, innovasjon og utdanning. Hennes kompetanse og erfaring innen innovasjon og entreprenørskap gjør at hun også tilbyr workshops med fokus på utviklingsarbeid. Med en tilnærming som kan inkludere konsepter som Design Thinking, gir Cecilie praktiske verktøy og strategier som hjelper deltakerne med å omsette ideer til handling og fremme innovasjon innenfor ulike områder. Hun har alltid som mål å tilpasse seg kundenes behov og ønsker, og kan tilpasse foredrag og workshops for å oppfylle deres spesifikke krav og utfordringer.

[ess_grid_ajax_target alias=”grid-1″]

×